Residentie Della Faille

De appartementen van Residentie Della Faille hebben een rijke geschiedenis en dit is zichtbaar aan verschillende elementen; antieke dubbele deuren, hoge plafonds, prachtige balkons. Deze geven je woning karakter en een ziel. Ieder appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 105 m² tot 250 m².

Afwerking van het appartement gebeurt geheel volgens uw eigen smaak, u kiest zelf de materialen en kleuren. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe woning perfect past bij uw noden en wensen.

DE PENTHOUSE
De Penthouse:
Op de hoogste verdieping van de residentie hebt u een prachtig uitzicht op Brugge en zijn vele torens. Dit appartement spreekt tot ieders verbeelding. Het uitgestrekte terras biedt u de hele dag door zon. Dit wordt doorgetrokken tot binnen door de grote raampartijen die alle ruimtes van veel natuurlijk licht voorzien.

De woningen:
Nieuwbouw met 4 slpk. 2 badk. garage en tuin.
Laat je betoveren van de unieke stijl, de prachtige bouwmaterialen, panoramische zichten en het comfort van de ligging midden in de stadskern. Werkelijk alles kan je op wandelafstand doen. Bushalte net voor de deur. Vanuit de keukenruimte zie je de torens van Brugge. De woonkamer is uitgerust met openschuivende ramen die toegang geven tot het zonovergoten terras en daktuin. 3 slpk. en badk. op het bovenste verdiep. Op het gelijkvloers een extra slpk./ of kantoorruimte met douchecel. Onmiddellijke toegang tot je garage met elektrische poort. Op maat gemaakte keuken van Diapal met alle luxe en comfort die je nog zelf kan kiezen. Vloeren in parket of tegels. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waarin je nog je eigen persoonlijkheid kwijt kan.


Formulier