Logo Found & Baker

Door water omringd landhuis met een rijke geschiedenis

€ 2.200.000

In het rustige maar goed bereikbare Hansbeke, bevindt zich dit uniek landhuis met conciërgerie, zwembad en paardenweide op een domein van een kleine hectare. 

De lange oprijlaan leidt je naar een statige eigendom met behoud en respect voor de authentieke elementen: prachtige marmeren vloeren, parket, authentieke binnendeuren, lusters,…

Een prachtige ruime woonst, die zich ook ideaal leent voor vrije beroepen. Of voor wie op zoek is naar natuur, ruimte en alle comfort met een vlotte bereikbaarheid.

Het hoofdgebouw bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met trap, een grote bureauruimte,  de gezellige leefruimte met open haard, een volledig ingerichte leefkeuken met bijhorende eetplaats, een  bergruimte, apart toilet en een droge aangename handige (wijn)kelder.

Het 1ste verdiep bestaat uit een prachtige overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Het 2de verdiep bestaat uit een grote hobbyruimte/ slaapkamer met douchekamer.

In de conciërgerie is er op het gelijkvloers een keuken en een ruime leefruimte met open haard. Voorts boven een slaapkamer en badkamer, en tevens een bureauruimte die eventueel ook kan ingericht worden als tweede slaapkamer. 

Buitenzwembad (verwarmd met warmtepomp) met aangelegd charmant terras. Ruime garage met plaats voor 4 wagens en bergruimte.

Grote troef van deze eigendom is de prachtige tuin met eeuwenoude bomen. Kortom een zalige familiewoning, waar men kan thuiskomen in alle rust. Of waar men werk of uitbating kan combineren met zeer ruim wonen.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 405 m2
Grondoppervlak 9790 m2
Bouwjaar 1660
Slaapkamers/badkamers 6 / 3

Algemeen

Referentie BFV4259

Bebouwing

Bouwjaar 1660
Renovatiejaar 1997
Grondoppervlakte 9790 m²
Woonoppervlakte 405 m²
EPC waarde 362 kWh/m²
EPC certificaat 2245078

Comfort

Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 3
Type keuken Geïnstalleerd
Dubbel glas Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Aansluiting aardgas Ja

Overige info

Tuin Ja
Oriëntatie tuin Z

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming Agrarisch gebied
Voorkooprecht op dit goed Nee
Beschermd erfgoed Ja

Bekijk onze video

Formulier