Logo Found & Baker

Herenwoning met grote tuin en handelsgedeelte of praktijk

€ 950.000

Zoekt u een centraal gelegen pand met veel eigenheid? Een karaktervolle woning met authentieke elementen en grote lichtrijke ruimtes? Waar u royaal wonen kunt combineren met uw handelszaak, vrij beroep of praktijk? Dan heeft dit pand ongetwijfeld heel wat troeven voor u!

U betreedt de eigendom via de majestueuze hoofdingang met mooie authentieke tegelvloer, ofwel via de dienstingang die toegang geeft tot de wachtzaal.

Aansluitend aan de wachtzaal is er een ingerichte bureau en een grote zeer lichtrijke praktijkruimte. Voorts op het gelijkvloers een privégedeelte met mooie leefruimtes, een ingerichte keuken, een bijkeuken met douche en een gastentoilet. Gezien de aparte ingang en het grote raam aan de voorzijde, kan dit privégedeelte ook perfect dienst doen als winkelruimte of als gelagzaal voor horeca.

Op de eerste verdieping zijn er 5 ruime slaapkamers (waarvan één kamer met groot zonnig dakterras) en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Afzonderlijk toilet op de gang. De volledige tweede verdieping werd reeds helemaal vernieuwd en geïsoleerd en is nog verder in te richten. Gezien de grote hoogtes en oppervlakte kunnen hier nog extra kamers en badkamers gemaakt worden, ofwel zelfs een volledig appartement.

Buiten is er een zalige ommuurde stadstuin, een groot zonneterras, een parking voor meerdere wagens en een garage met plaats voor vier wagens.

Dit alles op een heel goede ligging in het centrum van Aalter.

Extra troeven:


-parking op het perceel

-twee aparte ingangen beroeps/privé

-grote ruimtes en hoge plafonds

-prachtige lichtinval

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 320 m2
Grondoppervlak 2041 m2
Bouwjaar 1905
Slaapkamers/badkamers 5 / 1

Algemeen

Referentie BFH2039
Vrij op bij akte na betaling

Bebouwing

Algemene staat Vernieuwd
Bouwjaar 1905
Renovatiejaar 2004
Grondoppervlakte 2041 m²
Woonoppervlakte 320 m²
EPC waarde 289 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Type keuken Geïnstalleerd
Dubbel glas Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Aansluiting aardgas Ja

Overige info

Tuin Ja
Garages 4

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee

Formulier