Logo Found & Baker

Hoeve met heel wat potentieel

€ 1.095.000

Deze idyllische hoeve met interessante bouwvolumes, is zeer rustig gelegen op een terrein van 2,4 ha en bereikbaar via een private oprijlaan van 300 m.

Op de landelijke site vinden we volgende opstallen terug:

Schuur 1 met een oppervlakte van ca. 280 m² die kan dienen als opslagruimte.

Schuur 2 met een oppervlakte van ca. 360 m² is voorzien van enkele stallen, een polyvalente ruimte met mezzanine en heel wat bergruimte.

De authentieke hoevewoning kent haar oorsprong in de 17de eeuw en kent volgende indeling: De inkomhall leidt ons naar de living die getypeerd wordt door de originele moer- en kinderbalken, van hieruit bereikt men een 1ste riante slaapkamer op een tussenverdiep. Verder biedt het gelijkvloers nog plaats aan de master bedroom met aansluitend een badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en afgesloten toilet. De keuken met zicht op de omgeving en voorzien van alle nodige toestellen (koelkast, vaatwasmachine, inductiekookplaat, microgolfoven en oven met zowel grill, stoom als warmelucht) brengt ons tot de ruime bijkeuken. De bijkeuken verschaft toegang naar de zolder, waar momenteel een 3de slaapkamer is voorzien. Aan de hoeve grenst nog een dubbele garage met opslagruimte van ca. 150 m². Aan de hand van de zolderruimtes zowel boven de woon- en opslagruimte als boven de garages, is het mogelijk om de bewoonbare oppervlakte fors te verhogen.

Schuur 3 met een oppervlakte van ca. 250 m² is momenteel ingericht als stal en beschikt over een zolderruimte die nog ingericht kan worden.

De grootste troeven van deze site zijn naast de interessante bouwvolumes, uiteraard de omgeving met prachtige vergezichten. De eigendom kent een reeks aan mogelijkheden (privé-bewoning, B&B, paardenpension…).

 
lees meer...

Eigenschappen

Grondoppervlak 24608 m2
Slaapkamers/badkamers 3 / 1

Algemeen

Referentie spir8847
Omgeving Platteland

Bebouwing

Bebouwing open
Grondoppervlakte 24608 m²
EPC waarde 502 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Type keuken Geïnstalleerd
Type badkamer Ingericht
Verwarmingsketel Individueel
Centrale verwarming Ja
Keuring elek. Niet conform

Financiële info

Kadastraal inkomen 822 EUR

Overige info

Garages 2

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Nee
Meest recente bestemming Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Ja
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Ja

Formulier