Logo Found & Baker

Huis Toussyns

Deze karaktervolle herenwoning is te vinden in het hartje van Gent. In 2020 is deze unieke woning volledig gerenoveerd tot in de kleinste details met kwaliteitsvolle materialen. De stijl van de woning valt te beschrijven in de krachtige woorden tijdloos, luxueus en charmant. 

Huis Toussyns is verdeeld over vier verdiepen. Bij het binnenkomen van de woning vinden we naast de inkom een gastentoilet en een grote bureauruimte, praktijk of salon. De eerste verdieping biedt een leefruimte met hyper geïnstalleerde keuken (alle toestellen MIELE). De tweede verdieping een slaapkamer en badkamer uitgerust met een inloopdouche en ligbad, ook een dubbele lavabo is aanwezig. De slaapkamer is voorzien van mooie eikenhouten inmaakkasten. Een volledig nieuw uitgedichte half ondergrondse kelderverdieping maakt de woning compleet. Deze is voorzien van natuurlijk daglicht en is eventueel geschikt voor een extra kantoor/ praktijkruimte of als slaapkamer. 

De buurt van de woning heeft heel veel charme en dit is typisch Gents. Binnen een straal van een kilometer hebben we heel veel verschillende voorzieningen, een grote ondergrondse parking en niet te vergeten het openbaar vervoer dat snel en gemakkelijk toegankelijk is.

Extra troef: mogelijkheid tot huren via uw vennootschap.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 125 m2
Grondoppervlak 125 m2
Bouwjaar 1781
Slaapkamers/badkamers 1 / 1

Algemeen

Referentie BFH1330

Bebouwing

Bouwjaar 1781
Renovatiejaar 2020
Bebouwing gesloten
Grondoppervlakte 125 m²
Woonoppervlakte 125 m²

Comfort

Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 3
Type keuken Hyper-Geïnstalleerd
Aansluiting waterleiding Ja
Aansluiting aardgas Ja

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Voorkooprecht op dit goed Nee
Beschermd erfgoed Ja

Formulier