Logo Found & Baker

Kasteel Zoerselhof

Stijlvol wonen in een gerenoveerd classicistisch kasteel uit de achttiende eeuw.

Bent u op zoek naar veel ruimte, een mooie lichtinval en grote statige vertrekken waar het gezellig vertoeven is, maar die tegelijkertijd dienst kunnen doen als expositieruimte, congreszaal of voor kantoren?

Dan leidt de lange prestigieuze oprijlaan van Kasteel Zoerselhof u doorheen de mooi aangelegde en minutieus onderhouden Franse voortuin misschien wel naar het pand van uw dromen.

U geniet hier van een ruime bewoonbare oppervlakte van ongeveer 1.000 m², volledig gerenoveerd met een hoge en moderne afwerkingsgraad.

Op het gelijkvloers kom je binnen via de inkomhal met authentieke monumentale trap en grote open haard. Je vindt er grote lichtrijke vertrekken die thans dienst doen als vergaderruimte, conferentiezaal, bureau, semi-industriële keuken en vestiaire.

Op de eerste verdieping bevinden zich de gezellige leefruimtes: grote keuken, salon met open haard, eetkamer, master bedroom met badkamer en dressing, 3 slaapkamers en badkamer. Allemaal met mooi open uitzicht over het prachtig aangelegd privédomein van 15 ha.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een expositieruimte, de biljartzaal, de logeerkamer met badkamer en 4 bureauruimtes.

De derde verdieping is een speelruimte met ingebouwde kasten.

Ook qua buitenruimtes spant deze eigendom de kroon. Naast de reeds vermelde Franse voortuin, is er achteraan een gezellige Engelse parktuin met veel privacy en groen uitzicht. Alle buitenruimtes werden aangelegd door landschapsarchitect Benoit Fondu. Handig is de grote bezoekersparking met plaats voor meerdere wagens.

Naast het kasteel bevindt zich het voormalige koetshuis met op het gelijkvloers een bar/clubhuis en op de eerste verdieping een appartement dat dienst kan doen als gastenverblijf. Aansluitend aan het koetshuis liggen de tennisvelden.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 1079 m2
Grondoppervlak 14840 m2
Bouwjaar 1787
Slaapkamers/badkamers 5 / 3

Algemeen

Referentie BFK4120
Vrij op bij akte na betaling

Bebouwing

Bouwjaar 1787
Renovatiejaar 1989
Bebouwing open
Grondoppervlakte 14840 m²
Woonoppervlakte 1079 m²
EPC waarde 201 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Type keuken Geïnstalleerd
Dubbel glas Ja
Alarm Ja
Aansluiting telefoonlijn Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Lift Ja
Aansluiting aardgas Ja

Financiële info

Kadastraal inkomen 7.689 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Natuurgebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Beschermd erfgoed Ja

Bekijk onze video

Formulier