Logo Found & Baker

Landgoed HEYDELBERG.

€ 610.000

Exceptioneel wonen, een prestigieuze architectuur, high-level wooncomfort en uniek zicht op het polderlandschap te Loppem…Dit zijn de unieke eigenschappen van Landgoed Heydelberg.

Dit uiterst en uniek vastgoedproject te Loppem situeert zich in een groene long op een boogscheut van Brugge (5 min). Het geniet een uitzonderlijke visie op architectuur en een gevoel voor esthetiek dat uit de interieurinrichting spreekt: ongezien in de streek. Het resultaat zijn ruime nieuwbouwappartementen en penthouses die het landgoed sieren. Er is een variatie aan woonoppervlaktes gaande van 137 m² tot 249 m².
Het vastgoedproject ligt in de ongerepte achtertuin van Brugge. Zo verbindt het woonproject de nabijheid van Vlaanderens schoonste met de rust die veld en bos brengen. De majestueuze oprijlaan zorgt voor een zachte overgang tussen stad en natuur en elk appartement kijkt uit op het ongerepte polderlandschap van het Brugse Ommeland.
Op Landgoed Heydelberg gaat duurzaamheid boven alles. Dat blijkt ook uit de bewuste keuze voor natuurlijke materialen zoals marmer en natuursteen in de architectuur en interieurinrichting van het nieuwbouwcomplex. Elke kandidaat koper krijgt dan ook de mogelijkheid om de inrichting van hun appartement aan te passen volgens de moods en stijlvoorkeuren.

Voor meer informatie kan U vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.
Wij helpen U graag verder.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 162 m2
Slaapkamers/badkamers 3 / 0

Algemeen

Referentie spirNb_7-1

Bebouwing

Algemene staat Nieuwe staat
Nieuwbouw Ja
Appertementsnummer A.00.01
Woonoppervlakte 162,10 m²
Terras 54 m²

Comfort

Aantal slaapkamers 3

Foto's

Formulier