Logo Found & Baker

Lichtrijke bel-etagewoning met groot terras en tuin

€ 1.100

Rustig gelegen in de Zonnebloemstraat vinden we deze gloednieuwe bel-étagewoning. Dankzij de grote raampartijen in de leefruimtes en het grote terras naast de living, geniet u er van een lichtrijk en ruim gevoel.

Met zijn hoogwaardige afwerkingen, bestaat de woning uit een inkomhal die ons via een mooie trap naar de leefruimte op de eerste verdieping brengt. Hier vinden we, naast de hyper-uitgeruste keuken met een aansluitende tafel, ook een open ruimte om een gezellige living te creëren. In aansluiting met de living is er een bureauhoek en naast de keuken is er een ruime  berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

Het nachtgedeelte vinden we terug op de tweede verdieping; deze bestaat uit twee zeer ruime kamers en een badkamer die van vloerverwarming geniet.

Een van de grootste troeven is dat de woning beschikt over een zalig terras op de eerste verdieping, met aansluitend een grote tuin met tuinhuis. 

Op het gelijkvloers, via een aparte inkom, bevinden zich twee volledig ingerichte praktijkruimtes met wachtzaal, dewelke optioneel mee bijgehuurd kunnen worden, per dag of per dagdeel. Deze praktijkruimtes zijn ook afzonderlijk te huur.

Kortom, een unieke kans voor wie op zoek is naar een nieuwe en top-afgewerkte woning met tuin, voor wie een woning wil combineren met een medische praktijk, op een rustige ligging in Ronse maar toch overal dichtbij.

EXTRA TROEVEN:

- Mogelijkheid tot huren van een praktijkruimte onder het appartement 
- Rustige buurt maar toch dicht bij het centrum
- Zeer lichtrijk en luxueuze afwerking
- 3 ruime bergingen 

 
lees meer...

Eigenschappen

Grondoppervlak 158 m2
Bouwjaar 2020
Slaapkamers/badkamers 2 / 1

Algemeen

Referentie BFD1589
Aanvulling (sub)type Luxueus
Vrij op onmiddellijk

Bebouwing

Algemene staat Uitstekende staat
Bouwjaar 2020
Grondoppervlakte 158 m²
EPC waarde 98 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2

Overige info

Tuin Ja

Formulier