Logo Found & Baker

LOFTWONING - Della Faille

€ 315.000

Loftwoning met gesloten garagebox op een boogscheut van de historische stad Brugge en midden in het centrum van Assebroek.

Dit is niet alleen handig voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor je vrije tijd is de locatie van residentie Della Faille een grote meerwaarde. Het centrum met haar gezellige restaurants en levendige cafés bereik je na een kwartiertje stappen. Openbaar vervoer naar het historisch centrum Brugge bevindt zich op slechts enkele minuten wandelafstand van je woning.

De woningen worden water en winddicht afgeleverd met de mogelijkheid om verder af te werken.Kies je voor een woning met een extra terras vooraan of kies je liever voor een grotere ruimte binnenin, aan u de keuze. Elke woning is net iets anders ontworpen ten einde het uniek karakter van elke woonst te benadrukken. Je kan dit ook meteen opmerken in het gevelaanzicht.

Na het parkeren van je auto in je eigen garagebox met elektrische poort stap je meteen in de inkomhal van je eigen woning. Een extra autostaanplaats is mogelijk. De zonnige stadstuinen zijn een grote troef. Ze bieden je een panoramisch zicht en de hele dag kan je genieten van de zon.

Iedere woning is voorzien van een eigen septische en een regenwaterput. De woningen zijn ontworpen met aandacht voor energiezuinigheid en milieubewustzijn. Zo zijn alle aluminiumramen voorzien van hoog rendementsbeglazing en werden de hoogste isolatienormen nagestreefd.

De terrasbalustrades worden uitgevoerd in hardhout.

Woonbeleving op topniveau.

Op het gelijkvloers heb je een hobby/kantoor ruimte of een slaapkamer met douche en toilet. Achteraan heb je een doorgang tot je garage. De verdieping is ingedeeld met een ruime woonkamer en open keuken. Centraal staat de trap zodat de beide leefruimten toch gedeeltelijk gescheiden zijn.

Vanuit de woonkamer kijk je uit op je eigen tuin en heb je een panoramisch zicht op de omliggende huizen. Het dak verdiep is ingedeeld in drie slaapkamers en badkamer.

Een parket vloer of liever met tegels, een moderne keuken of toch graag een retro keuken? We willen je de exclusiviteit bezorgen om je eigen woning te kunnen aankleden en afwerken zoals jij dat zelf wil.

De interieurfoto’s geven je een beeld hoe je woning eruit kan zien. Wens je hulp voor de verdere inrichting en afwerking. Wij helpen je graag verder.

PRIJS VOLLEDIG AFGEWERKT: 385 000 EURO excl. kosten
 

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 182 m2
Grondoppervlak 108 m2
Bouwjaar 2020
Slaapkamers/badkamers 4 / 2

Algemeen

Referentie spir10589
Vrij op bij akte na betaling
Omgeving Stadsrand

Bebouwing

Algemene staat Nieuwe staat
Bouwjaar 2020
Bebouwing gesloten
Grondoppervlakte 108 m²
Woonoppervlakte 182 m²
EPC waarde 40 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Type keuken Geïnstalleerd
Dubbel glas Ja
Videofoon Ja

Overige info

Tuin Ja
Garages 1

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee

Formulier