Logo Found & Baker

LUXUEUS WONEN MET HOTELSERVICE

€ 1.977

Residentie Beaux-Arts ligt in het museum-kwartier van Gent, tussen de Leie en het Citadelpark en op een boogscheut van het stadscentrum en het Sint-Pietersstation.

Het is een prachtig majestueus gebouw met 18 stijlvolle erkende assistentiewoningen.

De unieke ligging, de exclusieve en smaakvolle inrichting, de huiselijke sfeer, de ruime en gezellige binnentuin en de ruime ondergrondse parkeerplaatsen en fietsenstallingen met elektriciteitsvoorziening zijn slechts enkele van de vele troeven van dit bijzonder project.

Er zijn 18 luxe-appartementen van 70 tot 117 m², altijd met één of twee terrassen, verspreid over 5 verdiepingen.

De lichtrijke leefruimtes, uitgerust met domotica en nieuwste technieken en toestellen, zorgen voor een optimaal wooncomfort in alle rust en privacy.

De hotelservice omvat ondermeer een uitmuntend restaurant, een sfeervolle wellness met aangepaste behandelingsruimtes, een fitness, kapper, manicure en pedicure en een salon met bibliotheek en gezellige haard.

Daarnaast biedt Residentie Beaux-Arts een continuüm van professionele zorg. Dit is een unicum in België, waardoor men op één vertrouwde plek kan verblijven met garantie van zorg en met voorzieningen die gebruikelijk zijn in exclusieve hotels en high-end cruiseschepen.

Kortom, een echte investering in levenskwaliteit.

De vermelde huurprijs is excl. de dienstencomponent.

Meer info op www.beauxartsgent.be

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 95 m2
Slaapkamers/badkamers 2 / 1

Algemeen

Referentie spir11316

Bebouwing

Woonoppervlakte 95 m²
Terras 5.12 m²

Comfort

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Formulier