Logo Found & Baker

Magnifieke manoir

In de stadsrand van Tielt, verscholen achter een imposante
volgroeide beukenhaag, bevindt zich dit uniek landhuis met conciergerie, zwembad en weides op een domein van 1,74 hectare.

Het is een statige eigendom met tal van authentieke elementen, ideaal voor vrije beroepen of voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en comfort met een vlotte bereikbaarheid.

Rondom rond zijn er diverse terrassen, vanwaar je kan genieten van de zon, het grote binnen/buitenzwembad en de rust van de aangelegde en goed onderhouden tuin met wandelpaden tussen de oude beuken en eiken.

Het hoofdgebouw bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met statige trap, vestiaire en gastentoilet, een grote dubbele ontvangstruimte met twee open haarden en prachtig uitzicht op de tuinen, een leefkeuken met bijkeuken, een gezellige eetplaats en salon met open haard. Voorts op het gelijkvloers is er de doorgang naar het nieuwere gedeelte (gastenverblijf) met een aangename gezellige lounge ruimte met bar en open haard, aanpalend aan het wellnessgedeelte met zwembad, sauna, douche, wastafels, kleedkamers en toilet.

De eerste verdieping telt 5 grote slaapkamers, elk met hun eigen badkamer, een prachtige lichtrijke hobbyruimte/praktijkruimte en twee dressings.

In de kelder bevindt zich de stookruimte, wasplaats en een ruime ingerichte wijnkelder. Bovendien schept de grote zolder, bereikbaar met vaste trap, nog heel wat mogelijkheden.

De conciergerie omvat naast een living met open keuken, boven drie slaapkamers en een badkamer en heeft een mooie zuidgerichte ommuurde tuin.

Voorts zijn er op het domein 4 afgesloten garages (waarvan 2 met automatische poort), nog een afzonderlijke wijnkelder onder de garages en een grote tuinberging die eventueel kan ingericht worden als extra stallingen.

Een prachtige familiewoning, waar men kan thuiskomen in alle rust. Of waar men werk of uitbating kan combineren met zeer ruim wonen.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 780 m2
Grondoppervlak 17425 m2
Bouwjaar 1965
Slaapkamers/badkamers 5 / 5

Algemeen

Referentie spir9036
Aanvulling (sub)type Luxueus
Vrij op bij akte na betaling
Bestemming Hoofdverblijf

Bebouwing

Algemene staat Op te frissen
Bouwjaar 1965
Bebouwing open
Grondoppervlakte 17425 m²
Woonoppervlakte 780 m²
EPC waarde 492 kWh/m²
EPC certificaat 1868067

Comfort

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 5
Aantal wc's 7
Type keuken Gedeeltelijk Geïnstalleerd
Verwarmingsketel Individueel
Centrale verwarming Ja
Schrijnwerk buiten Hout
Rolluiken Ja
Parlofoon Ja
Alarm Ja
Bijkeuken Ja
Dressing Ja
Zwembad Ja
Lift Ja
Aansluiting aardgas Ja

Financiële info

Kadastraal inkomen 4.797 EUR

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

Formulier