Logo Found & Baker

Prachtige klassieke villa in Franse stijl

In de zogenaamde "Gouden Driehoek" Brussel - Antwerpen - Gent, vlakbij het centrum van Buggenhout en de oevers van de Schelde, bevindt zich deze bijzondere villa met zwembad en poolhouse, op een domein van 1,5 hectare. De villa ligt mooi diep in het perceel, temidden een prachtige tuin. Paarden- of andere dierenliefhebbers kunnen bovendien optioneel de aanpalende weide aankopen.

Het is een statige eigendom met tal van authentieke elementen. Ideaal voor vrije beroepen of voor wie op zoek is naar rust en heel veel ruimte met een vlotte bereikbaarheid.

Je komt de woning binnen via de statige inkomhal met trap, gastentoilet en vestiaire. Vanuit de hal heb je zowel toegang naar het salon met open haard (ca. 70 m²) als naar de eetkamer (ca. 30 m²), beiden met prachtig uitzicht op de tuin. Op het gelijkvloers voorts de keuken en bijkeuken, een bureau, de diensttraphal en een inpandige garage voor 2 wagens.

Op de eerste verdieping telt de woning 5 zeer ruime slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer en dressing, 1 met douche en 2 met lavabo.

Voorts is er nog een handige zolder (ca. 160 m²) en is de woning onderkelderd, inclusief een wijnkelder.

Rondom de woning zijn er diverse terrassen in blauwe hardsteen, vanwaar je kan genieten van de zon en de rust van de door Wirtz aangelegde tuin met groot zwembad (18m x 8m) en het poolhouse met douche en 2 kleedkamers.

Laat je verrassen door alle troeven van deze bijzondere woning, waar je kan thuiskomen in alle rust en ruimte. Of waar je werk of uitbating kan combineren met zeer ruim wonen.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 510 m2
Grondoppervlak 14956 m2
Bouwjaar 1963
Slaapkamers/badkamers 5 / 3

Algemeen

Referentie BFV2919

Bebouwing

Bouwjaar 1963
Grondoppervlakte 14956 m²
Woonoppervlakte 510 m²
EPC waarde 492 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Alarm Ja
Dressing Ja
Zwembad Ja
Aansluiting waterleiding Ja

Financiële info

Kadastraal inkomen 2.364 EUR

Overige info

Oriëntatie tuin Z
Garages 1

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Voorkooprecht op dit goed Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Beschermd erfgoed Nee

Formulier