Logo Found & Baker

Residentie Beaux-Arts

€ 377.500

Een unieke kans om te wonen in het museumkwartier van Gent, vlakbij het Citadelpark, in een stijlvol en luxueus afgewerkt appartement met 2 slaapkamers.

Het prachtige gebouw valt op door zijn mooie gebogen gevel en zijn hedendaagse architectuur, ontworpen door het Gentse architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering.

Het gelijkvloerse appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 90 m². Het grote terras van 26,7 m² sluit aan op de leefruimtes en kijkt uit op de mooi aangelegde binnentuin. Het terras is oost-gericht, waardoor u er zalig kunt genieten van uw ontbijt in het ochtendzonnetje.

De structuur van het gebouw werd zodanig opgebouwd zodat voldaan wordt aan alle huidige akoestische en thermische isolatienormen.

Bovendien is dit een "levensloopbestendig" appartement, wat aangeeft  dat het appartement ondermeer door zijn brede deuren en drempelluwe overgangen geschikt is of eenvoudig geschikt te maken is voor bewoning tot op oudere leeftijd en ook in geval van fysieke handicap of chronische ziekte van de bewoners. Bovendien werd bij het ontwerp rekening gehouden met draaicirkels in functie van een vlot rolstoelgebruik.

Dit alles op een toplocatie, op wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters en de Korenmarkt, met een tramhalte vlak voor de deur.

EXTRA TROEVEN:

Gemeenschappelijke fietsenberging
Mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere autostaanplaatsen in de ondergrondse verdieping van het gebouw
Mogelijkheid tot aankoop van extra kelderruimte
 

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 90 m2
Grondoppervlak 90 m2
Bouwjaar 2021
Slaapkamers/badkamers 2 / 1

Algemeen

Referentie BFA1338

Bebouwing

Algemene staat Nieuwe staat
Bouwjaar 2021
Nieuwbouw Ja
Grondoppervlakte 90 m²
Woonoppervlakte 90 m²
Verdiepingen 5

Comfort

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Videofoon Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Aansluiting aardgas Ja
Keuring elek. Conform

Foto's

Formulier