Logo Found & Baker

Uitzonderlijke villa op toplocatie

€ 1.275.000

In de bosrijke en residentiële omgeving van Keerbergen, gelegen op een prachtig perceel van 32 are en bereikbaar via een discrete oprijlaan, vinden we deze unieke eigendom terug. De villa werd in 1992 opgeleverd onder het toeziend oog van architect Leo Beeck, dit met veel aandacht voor functionaliteit en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

Dankzij haar royale oppervlakte van 530 m² is de woning uitermate geschikt voor uiteenlopende doeleinden (privé-vrij beroep, au pair…).

De riante inkomhal, uitgerust met vestiaire en gastentoilet, leidt ons naar een gezellige salonkamer met open haard die evenwel kan dienen als bureauruimte. Aansluitend bevindt zich de living met open haard en eetkamer (73 m²), die naargelang de gelegenheid al dan niet afgesloten kan worden. De volledig uitgeruste keuken (Boffi) is voorzien van een ontbijthoek en mondt verder uit in de orangerie. Opvallend is dat voornoemde leefruimtes allen in nauw contact staan met de tuin en buitenomgeving. Grenzend aan de wintertuin bevindt zich de wellness-ruimte voorzien van sauna, toilet, douche en dompelbad. De efficiënte connectie tussen de keuken, wasberging/bijkeuken en de dubbele garage + fietsenberging, is een mooi voorbeeld dat de woning haar geoptimaliseerde functionaliteit. De garage biedt verder toegang tot een studio/bureau voorzien van sanitair. De kelder herbergt naast de technische ruimte ook bergingen en een geacclimatiseerde wijnkelder.

De 1ste verdieping is als volgt ingedeeld: nachthal voorzien van ingemaakte kasten, nachttoilet, master bedroom met dressing en riante badkamer en-suite, 3 ruime slaapkamers en 1 badkamer.

De tuin werd ontworpen door de gerenommeerde landschapsarchitect, Benoît Fondu, en wordt getypeerd door zijn volwassen beplantingen met een uitgebreid kleurenpallet, verschillende zonneterrassen, een petanquebaan en een overdekt terras met barbecue grenzend aan de orangerie.

Kortom een welbedachte en bijzondere eigendom met heel wat potentieel en dit binnen een groen en residentieel kader.  

Extra: liftschacht

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 530 m2
Grondoppervlak 3201 m2
Bouwjaar 1992
Slaapkamers/badkamers 5 / 3

Algemeen

Referentie BFV4332

Bebouwing

Bouwjaar 1992
Bebouwing open
Grondoppervlakte 3201 m²
Woonoppervlakte 530 m²
EPC waarde 238 kWh/m²
EPC certificaat 20210502-0002409800-RES-1

Comfort

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Aantal wc's 5
Type keuken Geïnstalleerd
Vloerverwarming Ja
Dubbel glas Ja
Alarm Ja
Dressing Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Keuring elek. Niet conform

Financiële info

Kadastraal inkomen 5.329 EUR

Overige info

Tuin Ja
Oriëntatie tuin Z
Garages 2

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woonpark
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Beschermd erfgoed Nee

Formulier