Logo Found & Baker

Unieke villa aan de Golf van Bercuit - Henri Montois

In een oase van rust en natuurschoonheid, treft men deze unieke villa anno 1976 in de prachtige bosrijke omgeving in het domein van Bercuit. Dit pareltje van ontwerper architect Henri Montois overvalt u meteen bij intrede door zijn vooruitstrevende stijl en de strakke vormgeving in symbiose met structuur, licht en natuur.

De hoog kwalitatieve materialen accentueren de charme van deze uitzonderlijke woning en de grootte van de talrijke raampartijen versterkt de wisselwerking tussen een mooi uitzicht op de natuur en het toelaten van natuurlijk licht dat de volumes en het perspectief ten goede komen.

De woning gelegen op een perceel van 5857 m² en een bewoonbare oppervlakte van 660 m², is als volgt ingedeeld:
De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke leef- , lees- en eetruimte, een ingerichte Boffi keuken, een master suite met dressing en badkamer en suite, drie slaapkamers en 2 badkamers. Verder vindt men het binnenzwembad met een toilet, kleed- en doucheruimte terug.

De eerste verdieping biedt ruimte aan een bureau en een lees-/zithoek met zicht op de lichtrijke leefruimte en biedt eveneens toegang tot het dakterras. De kelderverdieping bestaat uit talrijke kelders (opslag, technische ruimte, wijn- en waskelder). Bijkomstig vindt men boven de ruime garage met plaats voor 3 wagens een functiewoning met een aparte ingang (ideaal voor vrij beroep) en een bewoonbare oppervlakte van 64 m² terug.

Het zuidelijk geörienteerde terrein wordt gekenmerkt door volwassen beplantingen en een ruim terras die een totale privacy waarborgt en u optimaal laat genieten.

Het domein van Bercuit is een residentieel domein gebouwd rond een golfterrein en gelegen in de gemeente Grez-Doiceau, op 30 kilometer van Brussel en 20 kilometer van Leuven. Het omvat luxe eigendommen, verkeersarme wegen die ideaal zijn voor wandelingen, rust en veiligheid.

​​​​Kortom een prachtige eigendom met leef- en beheersbare oppervlaktes die u volledig tot rust laten komen en een optimale levenskwaliteit te bieden heeft.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 660 m2
Grondoppervlak 5857 m2
Bouwjaar 1976
Slaapkamers/badkamers 4 / 5

Algemeen

Referentie BFU3650
Omgeving Residentieel

Bebouwing

Algemene staat Goede staat
Bouwjaar 1976
Bebouwing open
Grondoppervlakte 5857 m²
Woonoppervlakte 660 m²
EPC waarde 985 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 5
Aantal wc's 6
Vloerverwarming Ja
Zonnepanelen Ja
Videofoon Ja
Alarm Ja
Aansluiting telefoonlijn Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja

Financiële info

Kadastraal inkomen 10.882 EUR

Overige info

Tuin Ja
Oriëntatie tuin Z
Garages 3

Formulier