De makelaar met de mooiste panden

FOUND & BAKER is een residentieel vastgoedkantoor dat zich toelegt op het betere vastgoed. Niet alleen villa’s, landhuizen, herenhuizen en kastelen behoren tot onze specialiteit, maar ook voor exclusieve appartementen of nieuwbouwwoningen kunt u bij ons terecht. Wij zijn er trots op bekend te staan als “De makelaar met de mooiste panden”.

David Fonteyne

Ik ben geboren in Brugge en opgegroeid in de groene bosrijke omgeving van Varsenare. In 2009 koos ik voor een carrière in het vastgoed. Mijn passie voor architectuur, kunst en design maakte me tot een volleerd entrepreneur. Ik hou van de gezonde diversiteit van mensencontact die de branche biedt. Vastgoed verkopen is eveneens de klant waarschuwen voor eventuele valkuilen en marktkennis delen. Een succesvolle onderhandeling is er voor mij één die voor alle partijen goed aanvoelt. Transparantie is daarom het basisprincipe bij iedere dialoog en het fundament voor een goede transfer. Als actief lid van Ronde Tafel, BNI, VOKA,… bouw ik continu een netwerk uit van waardevolle contacten, naast de relaties met mijn klanten die ik intussen al jaren met genoegen onderhoud. Daarnaast geniet ik van een fietstocht of wandeling met mijn vrouw Deborah, lekker eten, een golfpartij of een dagje zeilen met Philippe,…

Philippe De Backer

Tijdens mijn jeugd heb ik zowel in Jabbeke, als aan het strand van Knokke, een memorabele tijd gehad. In 1998 behaalde ik mijn Bachelor diploma Binnenhuisarchitectuur in Gent. Deze studie heeft mij doen verlangen naar een toekomst in het Vastgoed. Reeds sinds 2001, ben ik in deze wereld actief en thuis. Ik geniet van het dynamische aspect binnen de branche. Geen enkel dossier is hetzelfde, iedere klant vraagt om een specifieke benadering. Daarom kies ik resoluut voor een flexibele aanpak. Ik luister naar uw noden en wensen en kan u dankzij mijn ervaring, sturen naar de juiste richting. Mijn ruime ervaring in de sector, heeft mij dan ook doen ontplooien tot een gevestigde waarde binnen de vastgoedwereld. Mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk door te brengen met mijn vrouw Sandra en onze twee schatten van kinderen; Berthan en Laur. Bovendien ben ik lid van serviceclub Rotary Brugge, geniet ik van rondreizen met mijn gezin of een afmattende mountainbike-rit.


Ons team